بسیاری از کسب‌وکار‌ها، برای بقا در فضای رقابتی جهان امروز اقدامات مختلف و بهبود دهنده‌ای را انجام می‌دهند. یکی از آن اقدامات ساخت اپلیکیشن موبایل برای تسریع و تسهیل فرآیند‌های مجموعه و کسب و کار مورد نظر است. عدم ساخت اپلیکیشن موبایل برای مجموعه‌های مختلف، باعث جا ماندن از رقابت شده و این مدت زمانی که برای به دست آوردن سهم بیشتر بازار از دست رفته ‌است، قابل جبران نخواهد بود. با توجه به لزوم ساخت اپلیکیشن موبایل، در ادامه‌ی این مقاله به بررسی بهترین زبان ساخت اپلیکیشن موبایل می‌پردازیم؛ وارد شوید.

لزوم ساخت اپلیکیشن موبایل

با توجه به شرایط امروزی جوامع و فعالیت‌های هر چه بیشتر و فزاینده‌ی افراد در فضای مجازی و به خصوص از طریق گوشی‌های همراه هوشمند خود، ساخت اپلیکیشن موبایل یک الزام محسوب می‌شود.

رقابت اصلی بازاریابی، بر سر بیشتر و بهتر دیده شدن است و با توجه به استقبال بسیار زیاد مخاطبان به موبایل‌های هوشمند و استفاده‌ی زیاد افراد از این تکنولوژی باید اهمیت ویژه‌ای به ساخت اپلیکیشن موبایل داشت؛ چرا که برای رشد کسب‌وکارهای مختلف، نیاز به مطرح شدن وجود داشته و ساخت اپلیکیشن موبایل این موضوع را برطرف می‌کند.

بهتر دیده شدن مفهوم گسترده‌تر و البته مهم‌تری نیز است که با سپرده شدن این پروژه‌ی ساخت اپلیکیشن موبایل به یک مجموعه‌ی متخصص و قوی تا حدود زیادی میسر می‌شود.

با توجه به همه گیری بیماری موجود در جهان که بسیاری از افراد متمایل به انجام مجازی فعالیت‌های خود شده‌اند، عدم ساخت اپلیکیشن موبایل برای مجموعه‌ها و کسب وکارها، از دست دادن فرصت محسوب می‌شود.

برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

تشخیص بهترین زبان ساخت اپلیکیشن موبایل

ساخت اپلیکیشن موبایل از طریق زبان‌های برنامه نویسی مختلفی انجام می‌شود. تشخیص اینکه برای ساخت اپلیکیشن موبایل در هر مورد، کدام زبان برنامه نویسی بهترین است، نیاز به بررسی دارد. در این مقاله چند مورد از بهترین زبان‌های برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن موبایل بررسی شده ‌است.

زبان برنامه نویسی Java

جاوا معمولا برای توسعه دادن برنامه‌های اندروید، برنامه‌های دسکتاپ و فریم ورک‌های وب استفاده می‌شود. جاوا از ابتدای کار خود همواره یکی از قوی‌ترین و مهم‌ترین زبان‌های برنامه نویسی اپلیکیشن تلفن همراه بوده‌است.

این زبان برنامه نویسی، برای اجرا کردن برنامه‌های نوشته و کامپایل شده از ماشین مجازی جاوا استفاده می‌کند. معمولا برای ساخت اپلیکیشن موبایل، زبان برنامه نویسی جاوا را ترجیح داده شده و علت انتخاب این زبان برای ساخت اپلیکیشن موبایل، مواردی مثل توسعه‌ی پر سرعت و بدون خطای برنامه‌های موبایل و کاربرد بسیار زیاد و متنوع آن است.

زبان برنامه نویسی جاوا در مقایسه با زبان‌های دیگر برنامه نویسی، پشتیبانی قوی و قابل توجهی را ارائه داده و با استفاده از آن، در هر مرحله از ساخت اپلیکیشن موبایل و یا حتی به روز رسانی آن، اگر توسعه دهندگان و متخصصان مربوطه با مشکلاتی فنی مواجه شدند، به آن‌ها کمک شود.

جاوا را می‌توان به عنوان تثبیت شده‌ترین زبان برنامه نویسی دانست و در نهایت وجود همین موارد باعث شده‌است تا این زبان برنامه نویسی به بهترین پلتفرم موبایل برای توسعه دهندگان تبدیل شود و البته به راحتی نیز در سیستم عامل‌های مختلف کار کند و قابلیت اجرا داشته باشد.

برای مطالعه مقاله “از ساخت اپلیکیشن­های موبایل تا موفقیت در کسب و کارتان” از این لینک استفاده کنید.

زبان برنامه نویسی Javascript

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی چند الگویی است که از برنامه نویسی کاربردی و شی گرا پشتیبانی می‌کند. ساخت اپلیکیشن موبایل با جاوا اسکریپت میسر می‌شود. البته با این شرط که باید همراه CSS ، HTML و AJAX مورد استفاده قرار گیرد. با استفاده از زبان برنامه نویسی Javascript برای سیستم عامل‌های مختلفی مانند Android ، iOS و Windows ساخت اپلیکیشن موبایل امکان پذیر می‌شود.  

مزایای استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت برای ساخت اپلیکیشن موبایل

از مزایای این زبان برنامه نویسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه طیف وسیعی از امکانات کاربردی
  • عملکرد خوب و مناسب، سرعت بالا
  • رابط کاربری قوی
  • سازگاری بالا
  • همچنین امکان استفاده برای توسعه front-end و back-end به طور موازی و همزمان
  • امکان طراحی سایت‌های تعاملی با جلوه‌های بصری زیبا
  • همینطور امکان طراحی وب اپلیکیشن یا وب ویو

این مزایا در ساخت اپلیکیشن موبایل بسیار کمک کننده هستند و باعث جذب بیشتر مخاطبان می‌شوند. برای مثال می‌توان به مجموعه‌های یوتیوب، ویکی پدیا، گوگل و آمازون اشاره کرد که از Javascript استفاده کرده‌اند. همین موارد دلیل خوبی برای ساخت اپلیکیشن موبایل با زبان Javascript است.

زبان برنامه نویسی Ruby

روبی، زبان برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن موبایل بوده که برای توسعه‌ی صفحات وب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. روبی نیز مثل زبان برنامه نویسی جاوا، دارای پشتیبانی قوی است و با توجه به توسعه‌ی همه گیری طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل، این زبان برنامه نویسی توانسته ‌است، بین تعداد زیادی از افراد به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن موبایل شناخته شود. وجود پشتیبانی مناسب هنگام مواجه با مشکل، به توسعه دهندگان کمک می‌کند.

زبان سی شارپ

سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی گرا محسوب می‌شود. این زبان برنامه نویسی توسط مایکروسافت و برای انجام اهداف عمومی ایجاد شده ‌است. وقتی زبان برنامه نویسی سی شارپ را برای ساخت اپلیکیشن موبایل انتخاب و در محیط زامارین شروع به کار می‌کنید، دیگر لازم نیست که بازنویسی یا تغییری مطابق با زبان برنامه نویسی دیگری برای استفاده در پلتفرم‌های مختلف انجام دهید.

Xamarin یک زبان برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن موبایل و البته از نوع  چند سکویی است. Xamarin یک ابزار جدید و زیرمجموعه‌ای از مایکروسافت است و برای ساخت اپلیکیشن‌ موبایل استفاده می‌شود. با استفاده از سی شارپ می‌توان از ساخت اپلیکیشن موبایل تا فعالیت‌هایی مثل ساخت برنامه‌های تحت سرور، بازی‌ها و حتی طراحی سایت را نیز انجام داد.

 

زبان برنامه نویسی ++C

زبان برنامه نویسی ++C یکی بهترین‌ها در حیطه‌ی ساخت اپلیکیشن موبایل اندروید است. قبل از اینکه زبان برنامه نویسی  kotlin توسط شرکت گوگل ساپورت شود، زبان برنامه نویسی جاوا در حیطه‌ی توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی بی‌رقیب بود ولی در حیطه‌هایی مثل شبیه‌ سازی فیزیکی، بازی‌ سازی و پردازش سیگنال، زبان برنامه نویسی ++C زبان بهتری است.

برای ساخت اپلیکیشن موبایل، زبان برنامه نویسی ++C مزیت‌هایی در مقایسه با جاوا دارد که یکی از این مزیت‌ها، مدیریت بهتر حافظه است. زبان برنامه نویسی C برای ساخت اپلیکیشن موبایل استفاده می‌شود و در حیطه Performance بی‌نظیر است. زبان ++C در واقع ادامه‌ی مسیر همین زبان C و نمونه‌ی جدید آن است.

نتیجه گیری

با توجه به آشنایی شما برای کار با هر کدام از موارد توضیح داده شده، آن مورد را به عنوان مبنای کار خود برای ساخت اپلیکیشن موبایل انتخاب کنید. در این مقاله، تعدادی از بهترین زبان‌های برنامه نویسی معرفی شده و در نهایت اینکه کدام از این موارد برای شما بهترین محسوب می‌شود، به جزئیات پروژه و اطلاعات تخصصی شما بستگی دارد. از همراهی شما تا پایان متشکریم.  

اگر این مطلب رو دوست داشتید، می تونید با دوستاتون به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *