انواع اپلیکیشن

انواع اپلیکیشن

حتما شما هم تعداد زیادی از انواع اپلیکیشن ها را بر روی گوشی موبایل یا تبلت تان نصب کرده اید. حقیقتا استفاده از این برنامه ها زندگی روزمره ما را بسیار ساده کرده اند و کنار گذاشتن آن ها و برگشتن به روزهایی که هنوز استفاده از گوشی های هوشمند فراگیر نبود، غیر قابل تصور است.

استفاده از اپلیکیشن ها از همان ساعات اولیه صبح شروع می شود. زمانی که با صدای ساعت گوشی خود بیدار می شویم و با نگاه کردن به برنامه تقویم، تاریخ روز و قرارهای مهم را بررسی می کنیم. در طول روز بارها برای پرداخت ها و عملیات بانکی، محاسبات ساده و پیچیده ریاضی، برقراری ارتباط با سایر افراد، سفارش غذا، تاکسی و بسیاری خدمات دیگر، به گوشی خود سر می زنیم.

شناخت زمینه های مختلف ساخت اپلیکیشن به کمک افرادی خواهد آمد که می خواهند تا اپلیکیشنی ایجاد نموده و با استفاده از آن به درآمد بیشتری برسند. اگر صاحب یک کسب و کار خاص هستید که حتما به سراغ ارائه خدمات و معرفی حرفه خود خواهید رفت اما اگر در تلاش برای ساخت یک برنامه شخصی و تازه هستید، بهتر است تا در ابتدا با انواع اپلیکیشن ها آشنا شوید.

تعریف کلی اپلیکیشن

اگر از شما بخواهند که چند اپلیکیشن را مثال بزنید، حتما به فکر نرم افزارهایی که بر روی گوشی خود نصب کرده اید، خواهید افتاد. تعریف اپلیکیشن هم همین است. یک اپلیکیشن به معنای نرم افزار و برنامه کاربردی است که بر روی هر دستگاه پشتیبانی کننده از یک سیستم عامل مانند ویندوز فون، اندروید، IOS  و … نصب می شود و امکاناتی را برای صاحب دستگاه فراهم می کند.

زمینه های استفاده از برنامه های موبایل

اپلیکیشن های آموزشی

برنامه های آموزشی نظیر Health IQ ،Duolingo ،Blinkist ،TED و برنامه هایی مانند آموزش لغات ۵۰۴، آشپزی، تاریخ، فلسفه، جغرافیا، نقاشی، عکاسی و… از محبوب ترین انواع اپلیکیشن ها هستند. از آن جایی که یادگیری و تهیه بهترین ابزار برای آن از دغدغه همه افراد و به خصوص والدین است، استفاده از این برنامه ها بر روی دستگاه های موبایل و تبلت های دانش آموزی بسیار چشم‌گیر شده است.

اپلیکیشن های ورزشی و سلامت

انجام تمرینات روزانه، میزان ورزش و نوع حرکات قابل انجام از اهمیت زیادی برخوردار است. استفاده از اپلیکیشن های ورزشی نظیر Fitnet ،Blogilates ،Couch to 5K و… برای حفظ سلامت و تندرستی به شدت توصیه می شود.

اپلیکیشن های ارتباطی و شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن هایی مانند telegram ،whatsApp ،instagram و… از انواع برنامه های ارتباطی است که امروزه به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. به اشتراک گذاری اخبار، تصاویر و ویدئو ها، برنامه ریزی برای قرار ملاقات ها، ایجاد گروه ها و صفحات متنوع از قابلیت های این برنامه ها است.

اپلیکیشن های ابزاری و خدماتی

برنامه هایی مانند ماشین حساب، چراغ قوه، بارکدخوان، تقویم، ضبط صدا و همچنین برنامه های ویرایش تصاویر و ایجاد افکت بر روی آن ها، پخش موسیقی و فیلم، بازی ها و ‌… جزء اپلیکیشن های ابزاری هستند. البته بازی ها را می توان در دسته جداگانه ای قرار داد چرا که ایده های ساخت آن ها و ایجاد تنوع در نحوه اجرای آن ها بسیار زیاد شده است. برنامه های درخواست تاکسی آنلاین مانند اسنپ، سفارش غذا، پرداخت آنلاین، اپ استورها و… هم در دسته برنامه های خدماتی قرار می گیرند.

اپلیکیشن های تحت وب

همان طور که برای دسترسی به وب سایت ها به داشتن url نیاز دارید، برای استفاده از یک اپلیکیشن های تحت وب هم باید آدرس url مربوط به آن را در اختیار داشته باشید. این اپلیکیشن ها که با استفاده از زبان html نوشته می شوند، در یک مرورگر وب قابل جستجو هستند و سپس باید نصب شوند.

نمونه جدیدی از اپلیکیشن های تحت وب، وب اپلیکیشن های پیش رونده هستند که ظاهر و کارایی یک اپلیکیشن معمولی را دارند اما از فناوری های مدرن مرتبط با حوزه وب بهره مند می باشند. بهترین ویژگی این نوع، تجربه آنی کاربر برای دسترسی به محتوا و خدمات اپلیکیشن بدون انجام مراحل جستجو، دانلود و نصب آن است.

هزینه طراحی اپلیکیشن

برای داشتن یک اپلیکیشن معمولی نسبت به تحت وب باید هزینه بیشتری را پرداخت کرد. دلیل این امر آشنا بودن طراحان سایت با زبان html است. بنابراین سریع تر و راحت تر می توانند به طراحی یک برنامه تحت وب بپردازند و نیاز به تخصص های دیگر در آن کمتر احساس می شود. البته این به معنای عدم نیاز به تخصص در نوشتن وب اپلیکیشن ها نیست. تنها ساده تر بودن این کار مد نظر ما است. برای مشاوره در طراحی یک اپلیکیشن و یا سفارش انجام آن با اپ ساز در ارتباط باشید‌.

اگر این مطلب رو دوست داشتید، می تونید با دوستاتون به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *