دلیل برای ساخت اپلیکیشن خیلی محکم است. مثل هر چیز دیگری دلایل خوب و بدی برای آن وجود دارد. ما می دانیم که ۲۳ درصد از اپلیکیشن ها فقط یک بار استفاده می شوند و فقط ۳۹ درصد از آن ها به طور میانگین ۱۱ بار مورد استفاده قرار می گیرند. زمان و شرایط به طور محکمی مشخص می کند که اپلیکیشن شما در کدام سمت آمار قرار می گیرند.
ساخت اپلیکیشن
اپلیکیشن هایی موفق به سبب احساس نیاز به بودنشان به وجود نیامده اند، بلکه به سبب خاصیت بهینه کردن یک فرایند رشد کرده و موفق شده اند.
اگر این اپلیکیشن اولین اپلیکیشن کسب و کار شماست. کلید موفقیت آن است که نباید برای قابلیت های بلقوه آن زیاده روی کنید: اپلیکیشن ها وقتی عالی هستند که یک هدف خاصی را انجام دهند. شما به اپلیکیشنی نیاز ندارید که هر کاری را انجام دهد و تا ابد زنده باشد. بر خلاف این طرز تفکر باید یک هدف کوتاه مدت یا بلند مدت در نظر بگیرید و برای رسیدن به آن بهترین راه حل را پیدا کنید.
این مسئله های زیر را بررسی کنید تا ببینید که چگونه اپلیکیشن ها راه حل ساختند:
مسئله: شرکت به سرعت رشد می کند و ما نیاز داریم که با کارمندان در ارتباط باشیم.
راه حل: اپلیکیشن مدیریت پرسنل با امکان پیام رسانی
مسئله: خبرنامه های ایمیلی / مقالات وبلاگ به اندازه کافی خواننده ندارد.
راه حل: یک اپلیکیشن با موضوع بندی به کاربران تا از انتشار محتوای جدید مطلع باشند.
مسئله: مشتری ها شکایت می کنند که چرا نوآوری نمی کنید؟
راه حل: یک اپلیکیشن پشتیبانی از مشتری؛ جایی که مشتری می تواند به اطلاعات خود دسترسی داشته و به راحتی با شرکت در ارتباط باشد.
آیا مخاطبان شما شبیه به موارد زیر هستند؟
اگر مخاطبان شما این ویژگی ها دارند؛ ساخت اپلیکیشن برای آن ها کار مناسبی است.
اگر یک ایده داشته باشید و دقیقا بدانید که چگونه مشتری های خود را نگه دارید، ۵۰ درصد راه موفقیت را پیموده اید.
ساخت اپلیکیشن
اگر این طور نیست هشیار باشید:
حتی اگر اپلیکیشن شما کاربری عالی داشته باشد و جذابیت نداشته باشد در جذب مخاطب شکست می خورد. چرا اپلیکیشن شما خاص است و چرا کاربران دوباره به استفاده از آن بر می گردند؟
این را در نظر بگیرید:
یک کسب و کاری که یک اپلیکیشن درونی دارد و اخبار، اطلاعیه و کافه تریای شرکت را که منوی روزانه ارایه می کند را مشخص کرده است. در این اپلیکیشن منو ویژگی ای بود که مردم را در اپلیکیشن نگه داشته بود. شرکت یک کار زیرکانه ای انجام داد و اخبار را به صورت اسنپ شات در پایین منو نشان می دهد. این کار جذابیت را بیشتر کرده است.
استفاده از اپلیکیشن نشان می دهد که شرکت شما مایل به نوآوری است و تمایلی ندارد غیر پویا باشد.
برای مثال، وقتی از تبلت استفاده کنید مشتری ها از این رفتار تحت تاثیر قرار می گیرند. آن ها معمولا انتظار دارند که از پاورپورنت یا محتوای چاپ شده استفاده کنید ولی وقتی با روش تازه تری روبه رو می شوند، متوجه می شوند.
در حقیقت برخی شرکت ها نه به سبب اینکه اپلیکیشن کاربردی داشته باشند، بلکه برای به حیرت انداختن مشتری از اپلیکیشن ها استفاده می کنند. این نوع برداشت هیچ مشکلی ندارد. هیچ شرکتی در ابتدا نمی تواند یک تکنولوژی را قبول کند.
هیچ چیزی نوآوری را سریع تر از رقابت پذیرفتن نورآوری های جدید به ارمغان نمی آورد. هر چقدر تکنولوژی رشد می کند اندازه ذینفعان شما به آن اندازه بیشتر قصد دارند درخواست ها و سوالاتی دریافت کنند. ممکن است واضح به نظر برسد ولی بیشتر شرکت های بزرگ به شدت بر این باورند که اپلیکیشن های کاربردی تلفن همراه مزیت رقابتی دارند.
بنابراین اگر فکر می کنید دلایل شما برای راه اندازی اپلیکیشن آن است. «کاری که همه می کنند» دلیل خوبی است. هیچ کس دوست ندارد از کار افتاده باشد، مگه نه!؟
با اپلیکیشن ها، یک پیروزی آسان به دست می آید. آن ها دیگر مثل قبل هزینه بر و زمان بر نیستند. اگر رقیبان شما این کار را انجام می دهند شما می توانید با کمی کدنویسی روی پلتفرم ایجاد کنید.
مطابق قبل؛ اگر بخواهید روی یک اپلیکیشن موجود تغییراتی انجام دهید و می دانید که رقیبتان دوره رکود را طی می کند و شما یک ایده بسیار عالی دارید که اپلیکیشن شما را با آن متمایز می کند. پس باید بشتابید و به جلو گام بردارید.
این ها دلایلی است که می تواند شما را به ساخت اپلیکیشن مصمم کند. البته دلایل زیادی هم وجود دارد که کسب و کارها را به ساخت اپلیکیشن ترغیب می کند و بسیاری از آن ها موفق شده اند و جز دسته ی ۳۹ درصدی هستند. اگر شما هم فکر می کنید دلیلی غیر از دلایل مطرح شده در زیر دارید با ما در میان بگذارید.
امیدواریم توانسته باشیم با این مقاله در رابطه با ساخت اپلیکیشن موبایل کسب و کارها به شما آگاهی داده باشیم.