همان طور که میدانید، اپلیکیشن اندروید یکی از کاربردیترین برنامههایی است که اکنون در بین مردم رواج دارد. برای ساخت اپلیکیشن رایگان اندروید نیاز به انجام یک سری مراحل است. ما در این مطلب قصد داریم شما را با مراحل ساخت اپلیکیشن رایگان اندروید آشنا کنیم. در اولین قدم شما را با مفهوم اپلیکیشن آشنا میکنیم.
شاید شما هم شنیده باشید که ساخت اپلیکیشن اندروید کار دشواری است، اما امروزه با گسترش تکنولوژی، ساخت اپلیکیشن اندروید بسیار آسان شده است و نیاز به یادگیری و یا حتی پرداخت هزینه ی خاصی ندارد. شما به راحتی میتوانید اپلیکیشن اندروید مورد نظر خود را بدون هیچ دردسری بسازید. اگر قصد دارید در کمترین زمان و با کمترین هزینه کسب و کار خود را متحول کنید، پس از صفحه اپلیکیشن ساز آنلاین اندروید دیدن کنید.
اپلیکیشن چیست؟
تمام نرم افزارها به جز نرم افزارهای سیستم و زبان برنامه نویسی که به طور روزانه از آن ها استفاده میکنیم، شامل اپلیکیشن میباشند. گوشیهای همراه، تبلت و آیپدها نیز همانند سیستمهای کامپیوتری، نرم افزارها و برنامههای مختلفی دارند که به آنها اپلیکیشن میگویند.
مرحله اول
مرحله نخست در ساخت اپلیکیشن رایگان اندروید این است که هدف از ساخت این نرم افزار را بدانیم. قرار است چه نوع خدماتی به کاربر ارائه دهد و چگونه زندگی مردم را سادهتر میکند. از همه مهمتر چگونه میتواند نظر مردم را جلب کند. در هر کسبوکاری اگر اهداف خود را مشخص نکنید احتمال شکست شما افزایش مییابد.
مرحله دوم
مرحله دوم این است که ایده های خود را در ذهن بپرورانید. به ایده های خود شاخ و بال دهید و طرحهایی که در ذهن دارید را روی یک کاغذ طراحی کنید.
مرحله سوم
مرحله سوم این است که در مورد این اپلیکیشن تحقیق کنید. به احتمال زیاد کسی قبل از شما آن را طراحی کرده است. شما میتوانید بدون در نظر گرفتن رقیب، کار خود را شروع و ایده خود را عملی کنید که احتمال شکست شما در چند سال اول زیاد است. راه دیگر این است که نقاط قوت و ضعف رقیب خود را بررسی کرده و نظرات کاربران را در مورد آن اپلیکیشن بخوانید و از همین نظرات به نفع خود استفاده کنید. با این اطلاعات جدیدی که به دست آورده اید گام اول و دوم را دوباره بررسی کنید .
پس از اصلاح ایده خود، تحقیق کنید. مطمئن شوید که ایده شما امکانپذیر است و وقت خود را صرف ایده غیر ممکن نکردهاید. البته این موردخیلی کم پیش میآید.
مرحله چهارم
در گام بعدی شما باید راهنمای تصویری از اپلیکیشن خود طراحی کنید با این کار ایده شما روشنتر میشود. برای این کار سایتهای مختلفی وجود دارد که با یک جستجو در دنیای وب آنها را پیدا خواهیدکرد.
مرحله پنجم
در این مرحله شما نسخه پیش نمایش اپلیکیشن رایگان اندروید خود را به دوستان و آشنایان نشان دهید. بهتر است از آن ها بخواهید که نقاط ضعف و قوت اپلیکیشن را به شما بگویند .
مرحله ششم :ساخت
در این مرحله شما ساخت اپلیکیشن را شروع کرده و سرورها، پایگاه دادهها و APIها را تنظیم کنید. سرور ترکیبی از سخت افزار کامپیوتری و سیستم عامل است که منابع مختلفی مانند رم، فضای ذخیرهسازی، پردازنده و غیره را برای کاربران داخل شبکه آماده میکند. میتوان گفت سرور کامپیوتری است با هاردها و رمها و پاورهای زیاد و قدرتمند که از اطلاعات شما محافظت میکند.
پایگاه داده در مفهوم عام آن، به مجموعهای از اطّلاعات با ساختار منظم و سازمانیافته گفته میشود. در این مفهوم، ذخیرهسازی ساده اطلاعات در یک پرونده را نیز میتوان نوعی پایگاه داده دانست. اما در مفهوم خاص، منظور از پایگاه داده مجموعهای از این اطلاعات است که در قالبی ذخیره شده که توسط ابزارهای الکترونیکی قابل خواندن و دسترسی است.
مرحله هفتم
در گام بعدی شما باید رابط گرافیکی اپلیکیشن را مشخص کنید. رابط کاربری بخش مهمی از اپلیکیشن شماست. شما باید با طرحهای زیبا، بیننده را جذب کنید. به این نکته دقت کنید که رابط کاربری باید براساس سلایق بازار باشد نه سلیقه خودتان. بعد از ساخت، اپلیکیشن را چه از لحاظ ساختاری و از لحاظ رابط کاربری تست کنید.
مرحله هشتم
اکنون که اپلیکیشن شکل کامل خود را پیدا کرده، به عقب برگردید. دوباره اپلیکیشن را بررسی کنید. از همان افرادی که قبلاً اپلیکیشن را نقد و بررسی کردند بخواهید که دوباره آن را مشاهده کنند. در نهایت هر تغییری که لازم است را انجام دهید.
مرحله نهم
اکنون نرم افزار را در محیط واقعی اندرویدی تست کنید. بهتر است افراد بیشتری را درگیر اپلیکیشن خود کنید و از نظرات آنها برای بهتر کردن اپلیکیشن استفاده نمایید.
مرحله دهم
حالا که شما نرم افزار را ساخته اید آن را در فضای مجازی منتشر کنید. ما امیدواریم با ساخت این اپلیکیشن به مردم جامعه خدمت و زندگی مردم را آسانتر کنید. شما بهراحتی میتوانید اپلیکیشن خود را به فروشگاه اندروید اضافه کنید. اپلیکیشن شما بلافاصله در Google Play قرار خواهد گرفت.
اگر شما در مورد اپلیکیشن خود روی دستگاههای مختلف نگرانی دارید، میتوانید ابتدا آنرا در Pre-Apps منتشر کنید. این کار به شما کمک میکند تا از سازگاری اپلیکیشن خود با دستگاههای مختلف اطمینان حاصل کنید.
مرحله آخر
آخرین گام ساخت اپلیکیشن رایگان اندروید به روز رسانی و ارتقا برنامه است. اپلیکیشنها بدون به روز رسانی، امکان استفاده خود را در دراز مدت از دست میدهند. این گامها مراحلی است که به شما در ساخت یک اپلیکیشن رایگان اندرویدی کمک میکند. با استفاده از این مراحل میتوانید یک نرم افزار کاربردی که به مردم خدمت کند را بسازید. این خود یک موفقیت بزرگ است.
نتیجهگیری
برای تولید یک اپلیکیشن رایگان اندرویدی به نیاز مردم توجه کنید. ببینید مردم برای زندگی راحتتر به چه چیزی نیاز دارند و چه اپلیکیشن موبایلی با چه رابط گرافیکی و کاربری، میتواند نظر آنها را به خودش جلب کند. از مفهوم رایگان میتوان فهمید که ساخت این اپلیکیشن خدمت به مردم است.
امتیاز بازید کننده: ۵ ستاره