Android Wear چیست؟ | اندروید را بپوشید!
Android Wear یا اندروید پوشیدنی نسخه ایی از سیستم عامل اندروید و ابزارهای وابسته به آن است که طراحی آن به طور انحصاری برای ساعت های هوشمند و لوازم پوشیدنی (الکترونیک – هوشمند) دیگر صورت گرفته و در آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
پس می توان گفت Android Wear یک ابزار پوشیدنیست که مجهز به نسخه خاصی از سیستم عامل اندروید می باشد و از جمله ابزار های آن می توان به ساعت ، عینک و … اشاره کرد.
در ادامه این مطلب، ویژگی ها و قابلیت های Android wear و همچنین مهمترین دیوایس های آن، یعنی همان ساعت های هوشمند اندرویدی را مورد بررسی قرار می دهیم. اما قبل از آن دیوایس های سازگار با این نسخه از اندروید را معرفی خواهیم کرد:
طبق یک فهرست کلی این ابزارها شامل موارد زیر می شوند:
- LG G Watch
- Gear Live
- Moto 360
- Sony SmartWatch 3
- Asus ZenWatch
- LG G Watch R
- LG Urbane
- Huawei Watch
- Moto 360 2 (42mm/46mm)
- Fossil Q Founder
- Moto 360 Sport
- Asus ZenWatch 2
- Tag Heuer Connected
- LG Urbane 2 LTE
- CASIO Smart Watch
- Nixon Mission
- Fossil Q Marsha
- Fossil Q Wander
Android Wear و قابلیت های آن
ویژگی های Android Wear که عمدتا در ساعت های هوشمند اندرویدی با آن ها مواجه می شویم در پلتفرم ها، دیوایس ها و کشورهای مختلف متفاوت خواهند بود، بنا براین ما ویژگی های کلی آن در ساعت های هوشمند را با هم بررسی خواهیم کرد.
-
شخصی سازی watch face
اول از همه لازم است بدانید که به استایل های ساعت در اندروید ور، WatchFace می گویند، و Android Wear این قابلیت را به شما می دهد تا watch face اسمارت واچتان را مطابق سلیقه خودتان سفارشی کنید، با این کار می توانید تعیین کنید روی صفحه اصلی اسمارت واچتان چه چیزهایی نشان داده شود؟! مثلا یک قرار ملاقات، هشدار یا یادآوری برای تماس، رژیم غذایی و …
بنابراین اعلان های مهمی که تنظیم کرده اید همواره بر روی نمایشگر ساعت های هوشمند نمایش داده می شوند و کارهای مهم همیشه جلوی چشمتان خواهند بود! -
نگران تناسب اندامتان نباشید !
android wear و گوگل واچ در کنار یکدیگر به شما کمک می کنند تا میزان پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری و تمرین های ورزشی تان را با Google Fit یا اپلیکیشن های دیگری که از آن ها استفاده می کنید، پیگیری کنید. با این کار می توانید یک مربی بدن سازی مجازی داشته باشید، ضربان قلبتان را چک کنید و یا حتی همزمان موسیقی پخش کنید. جالب اینجاست که همه این کارها را دقیقا از دور مچتان و تنها با کمک یک ساعت مچی انجام می دهید.
ساعت های اندروید ور این امکان را دارند که آن ها را به تلفن همراهتان وصل کنید و از برنامه های مورد علاقه تان، بدون دسترسی به گوشی استفاده کنید. -
یک دستیار گوگلی (Google Assistant) همیشه در خدمت شماست!
اگر از اندروید ور استفاده کنید دستیار گوگل یا همان Google Assistant همیشه کنار شما و روی مچ دستتان قرار می گیرد. بنابراین وقتی هر دو دستتان پر باشد می توانید خیلی راحت Google Assistan را صدا ببزنید و از او بخواهید کارهایتان را انجام بدهد، فقط کافیست دکمه Power را فشار دهید و یا با استفاده از کلمه “Ok Google” آن را صدا بزنید و بعدازز او بخواهید تا کارهایتان را انجام دهد! از جمله کارهایی که Google Assistant برایتان انجام می دهد، خواندن پیام های شخصی و پاسخ به آن ها، تماس گرفتن با کسی، جستجو در گوگل و سایت های مختلف دیگر و … می باشد.
-
تنوع در استفاده از اپلیکیشن ها و استایل ها
برای دانلود، نصب و استفاده از اپلیکیشن ها و watch face ها هیچ محدودیتی ندارید، با ساعت مچی اندروید ویتان هرکاری که بخواهید می توانید انجام دهید، مثلا سفارش تاکسی اینترنتی بدهید، مجلات و روزنامه ها را زیر و رو کنید و تمام کارهای دیگری که با هزاران اپلیکیشن Android Wear قادر به انجام آن ها خواهید بود!
-
اتصال به گوشی اندرویدی یا IOS
Android Wear قابلیت اتصال به تلفن همراه را هم دارد که این قابلیت به دو دلیل طراحی شده است: اول برای استفاده کامل از تمام ویژگی های Android wear و Smart watch و دیگری برای تسلط بر تلفن همراه، دسترسی به فایل ها و ابزارهای آن و مدیریت آن ها!
اما برای این کار به گوشی های اندرویدی (Android 3.4 و بالاتر) و یا گوشی های آیفون (IOS 9 و بالاتر) نیاز دارد. فراموش نکنید که ویژگی های اندورید ور بر اساس پلتفرم و دیوایسی که از آن استفاده می کنید، متفاوت خواهند بود.
-
نمایش ساعت
اسمارت واچ های Android Wear هم مانند همه ساعت های معمولی یک وظیفه اصلی دارند و آن هم نمایش ساعت است، با این تفاوت که نمایش ساعت در اندروید ور کاملا گرافیکی بوده و می توانید استایل آن را از میان صدها استایل موجود، انتخاب کنید و آن را تغییر دهید.
-
چندنکته مهم!
- پشتیبانی از بلوتوث، وای فای، اتصال به تلفن همراه، نظارت بر ضربان قلب و … امکاناتی هستند که ممکن است بعضی از شرکت های تولید کننده از بعضی از آن ها پشتبانی نکنند، پس برای اطمینان، قبل از خرید کاتالوگ محصول مربوطه که توسط شرکت تولید کننده ارائه شده است را حتما مطالعه کنید!
- توجه داشته باشید که سیستم پرداخت اندروید یا همان Android Pay در همه کشورها فعال وقابل دسترسی نمی باشد!
- شاید لازم باشد بدانید که سرویس Google Assistant هم در همه مناطق قابل دسترسی و قابل استفاده نمی باشد.
- تمام ویژگی ها و قابلیت های ارائه شده توسط Android Wear و دسترسی به آن ها، در دیوایس ها، پلتفرم ها و کشورهای مختلف متفاوت خواهند بود!
- توجه کنید که ویژگی تناسب اندام فقط برای چک کردن و مراقبت روزانه و شخصی شما کاربرد دارد ، بنابراین در صورتی که تغییرات شدیدی در میزان خواب،تغذیه و یا ضربان قلبتان ایجاد شد و یا اگر پیش زمینه بیماری خاصی دارید، برای چک کردن علائم مختلف و نظارت بر آن ها جهت تشخیص و پیشگیری از بیماری ها باید حتما به یک پزشک مراجعه کنید و از او مشاوره بخواهید!
در این پست یکی از بحث های داغ مربوط به فناوری رو مطرح کردین جدا متشکر. به نظر من ساعتهای هوشمند در حال تبدیل به گجتهایی ضروری در زندگی مدرن میشوند و بحث استفاده بهینه از آنها برای افزایش بهره وری و کارایی روزمره مطرح میشود.