وبلاگ

اخبار ، اطلاعات و دانستنی های اپ ساز

رمضان، ماه مهمانی خداست.

29 / 02 / 1397

شاید خیلی ها این حرف رو باور نداشته باشن و … اما در اپ ساز به این حرف خیلی اعتقاد داریم. تا حالا کلی از اتفاقای خوب برای اعضای تیم ما توی این ماه افتاده و یا برامون شروع یک اتفاق خوب بوده! و باور هم داریم اگر کسی اعتقاد داشته باشه، اتفاقای خوبی در ماه مهمانی خدا براش رخ می ده. 
سعی کنیم توی این ماه که بازار قدری راکد می شه، بیشتر وقت صرف توسعه کسب و کار خودمون کنیم. از تدوین چشم انداز کاری گرفته تا توسعه زیرساخت های مبتنی بر فناوری و بهبود ارتباط با مشتریان و ….

ما هم در اپ ساز سعی می کنیم تا با ارائه خدماتی با کیفیت همراه شما باشیم تا بتونید با استفاده از فناوری، ارتباطتون رو با مشتریانتون بهتر کنید و در نهایت بتونید فروش و درآمد بیشتری داشته باشید. در سایت اپ ساز پرو و اپ‌ساز سعی کردیم بسته هایی رو برای شما آماده کنیم که بتونه به بهترین شکل و با مناسبترین هزینه به پیشرفت اهداف کسب و کار شما کمک کنه. پس تا دیر نشده برای داشتن یک پکیج اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کارتون اقدام کنید.

 

کد تخفیف: ramadan97

برچسب های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس کپتچا گوگل مورد نیاز است که تابع گوگل است سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده.