قفل صفحات

قفل صفحات

پس از افزودن “قفل صفحه” در اپلیکیشن به قسمت “صفحات شما” فهرست تمامی صفحات افزوده شده به اپلیکیشن تان به شما نمایش داده می شود. شما با انتخاب هر صفحه تعیین می کنید که کاربر می تواند به صورت آزاد به صفحه دسترسی داشته باشد یا حتماً باید در سیستم ثبت نام کند و وارد حساب کاربری خود شود شکل ۱٫

قفل صفحه

شکل ۱: قفل کردن صفحات برای کاربران;

اگر این مطلب رو دوست داشتید، می تونید با دوستاتون به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *