وبلاگ اپ‌ساز

اخبار ، اطلاعات و دانستنی های اپ ساز

جدیدترین مطالب
منطق کامپیوتر و عملگر ها
آموزش برنامه نویسی جاوا 2025
آرزو نظری

منطق کامپیوتر

منطق کامپیوتر چیست؟ در کامپیوتر همه چیز به صورت صفر و یک کار میکند، یعنی همه چیز یا صفر است یا یک، یا روشن است

ادامه مطلب »
جاوا چیست؟
آموزش برنامه نویسی جاوا 2025
آرزو نظری

جاوا چیست؟

جاوا چیست؟ یک زبان برنامه‌ نویسی شیء گرا یا Object Oriented قدرتمند و چند سکویی Cross platform است که اولین بار توسط شرکت Sun Microsystems

ادامه مطلب »

پیام درون برنامه ای اپلیکیشن

آموزش ویدئویی: مشاهده

پیام درون برنامه ای جهت ارسال پیام برای کاربران اپلیکیشن استفاده می شود.

این امکان شبیه پیام فوری(پوش نوتیفیکیشن) است. با این تفاوت که پیام ارسال شده هنگام باز شدن اپلیکیشن به کاربر نمایش داده می شوند. این قابلیت برای مواقعی که بخواهیم پیام ارسالی برای کاربر مزاحمتی ایجاد نکند، کاربرد خوبی دارد.

جهت استفاده از این امکان باید ابتدا اپلیکیشن خود را ساخته باشید. از طریق لینک http://app.appsaz.ir  می توانید اپلیکیشن را بسازید. (جهت مشاهده آموزش اولیه ساخت اپلیکیشن به صفحه شروع کار با پنل کاربری اپ ساز مراجعه نمایید.) سپس از قسمت امکانات بر روی گزینه “پیام درون برنامه ای” کلیک نمایید تا به “صفحات شما” اضافه گردد. 

پس از آن برروی دکمه  کلیک کنید، تا بتوانید یک پیام جدید ارسال کنید.

پیام درون برنامه ای اپلیکیشن

هر پیام از قسمتهای عنوان، متن پیام و تصویر تشکیل شده است.

همانند تصویر زیر، قسمت های مشخص شده را تکمیل نمایید. برای رفتن به مرحله بعد برروی دکمه فلش کلیک کنید.

پیام درون برنامه ای اپلیکیشن

سپس برروی دکمه “تایید” کلیک کنید. معمولاً پیام شما بسته به تعداد کاربران، نهایتاً تا 15 دقیقه برای همه ارسال می شود.

تصویر زیر صفحه تایید ارسال را نمایش می دهد.

پیام درون برنامه ای اپلیکیشن

تفاوت میان “پیام فوری” با “پیام درون برنامه ای:

هر دوی این پیام ها به محض ارسال به دست کاربران شما می رسند. با این تفاوت که، پیام فوری در قسمت Notification Center دستگاه کاربران شما ظاهر می شوند. ولی پیام درون برنامه ای زمانی که کاربر اپلیکیشن را باز نماید به او نمایش داده می شود.

همچنین پیام های درون برنامه ای می توانند یک تصویر را نیز ضمیمه خود داشته باشند.

پیام درون برنامه‌ای را باید بر روی گوشی پس از ارسال پیام از طریق پنل تست کنید.