وبلاگ

اخبار ، اطلاعات و دانستنی های اپ ساز

تخفیف نوروزی ساخت اپلیکیشن در شرکت اپ ساز. نوروز ۹۸ و تخفیف ویژه ی اپ ساز.

16 / 12 / 1397
تخفیف ویژه نوروز 98

تخفیف نوروزی ساخت اپلیکیشن به مناسبت سال نو. اسفند که از راه میرسه، کم کم صدای قدم های عمو نوروز از راه دور شنیده میشه و حال هوای رسیدن بهار رو میشه در همه ی کوچه  و پس کوچه های شهر حس کرد.

بهار واسه ما ایرانی ها حس نو شدن به همراه داره و به خاطر همین هم رخت نو به تن می کنیم و خونه ها مون رو از گرد و غبار روزهای سال می تکونیم. یکی دیگه از قسمت های جذاب عید هم عیدی گرفتنه.

 

شرکت اپ ساز هم مثل هر سال با دست پر اومده و برای شما عیدی داره

 

رو نمایی از محصول جدید اپ ساز با ۵۰ درصد تخفیف

اپلیکیشن اختصاصی فروشگاه شما، با پرداخت تنها ۳ میلیون تومان به جای ۶ میلیون تومان و فقط در مدت ۷ روز صاحب اپلیکیشن فروشگاهی اندروید و iOS اختصاصی کسب و کار خود شوید. همچنین با سفارش محصول جدید اپ ساز یک تیزر تبلیغاتی رایگان نیز از ما هدیه بگیرید. جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

۳۰ درصد تخفیف نوروزی تا پایان فروردین ۹۸

۳۰ درصد تخفیف ویژه ی ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS  (بسته های آسان ساز)

 

کد تخفیف : bahar98

 

جهت استفاده از کد تخفیف نوروزی ساخت اپلیکیشن اینجا کلیک کنید

برچسب های مرتبط

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس کپتچا گوگل مورد نیاز است که تابع گوگل است سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده.